fbpx Skip to main content

Ben jij een Service Coördinator die niet snel oververhit raakt en ons serviceteam wil komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Konutherm BV ontwerpt en levert specialistische warmteoverdrachtssystemen gebaseerd op thermische olie en/of water/glycol. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerp van hoogwaardige systemen die gericht zijn op het terugwinnen van warmte uit de uitlaatgassen van scheepsmotoren. Wij zijn bijzonder trots op onze gevarieerde en internationale klantenkring in zowel de procesindustrie als de maritieme sector. Ruim 50 jaar doen wij naar volle tevredenheid zaken met grote en kleine bedrijven in de petrochemische en voedingsmiddelenindustrie, rederijen, scheepswerven, offshore, olie- en gasbedrijven, ontwerp- en ingenieursbureaus. Hieronder bevinden zich bedrijven als Van Oord, Exxon Mobil en Fokker, etc. Kijk ook even op onze website om een impressie te krijgen!

Wie ben jij?
Als onze Service Coördinator ben je een zeer belangrijke schakel in het contact met onze klanten. Jij bent een 100% betrouwbare specialist die in staat is om actief mee te denken en waar nodig snel te schakelen en je hebt commerciële voelsprieten. Klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht, servicegerichtheid en persoonlijke betrokkenheid. Je komt te werken in een klein service team en bent verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden zoals inspecties, inbedrijfstellingen, storingsanalyse, reparatie- en servicewerkzaamheden.

Wat ga je doen?
Je kunt rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod. Het ene moment coördineer je een storing op een binnenvaarttanker, het andere moment regel jij  (periodiek) onderhoud bij een raffinaderij of voedingsmiddelenproducent. Maar er kan ook een inbedrijfstelling op een zeeschip aan de andere kant van de wereld nodig zijn. Indien nodig assisteer jij zelf onze monteurs op locatie. Uiteraard houd je van al jouw werkzaamheden een correcte en overzichtelijke administratie bij via onze geautomatiseerde systemen.

Wat breng je mee, wat zoeken wij?
• Een enthousiaste, leergierige, collegiale, servicegerichte en flexibele instelling
• Een aanstekelijke ‘drive’ om het beste te halen uit elk klantcontact. Je bent communicatief vaardig, reageert alert op klantsignalen, maakt duidelijke afspraken en komt die na.
• Een gedegen kennis van en interesse in (scheeps)werktuigbouw-  , proces- en/of elektrotechniek of zeevaartschool op minimaal MBO werk- en denkniveau. Ervaring in de maritieme wereld en/of met service- en onderhoudswerkzaamheden is een pre. • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré.
• Bereidheid om buiten kantooruren bereikbaar te zijn
• Een rijbewijs B

 

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden
• Zeer gevarieerde werkzaamheden en klantenkring
• Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een no-nonsense mentaliteit en een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team
• Een auto van de zaak voor zakelijk gebruik en een mobiele telefoon
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en specialistische trainingen

Reageren
Ben jij voldoende hittebestendig om deze uitdaging aan te gaan? Ben jij service engineer geweest en wil je een nieuwe uitdaging?
Dan zien wij jouw CV + motivatie graag z.s.m. tegemoet. Je kunt deze mailen naar: Myriam van Boven, e-mail adres: mvanboven@konutherm.com. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 035 – 303 4910 en/of bezoek onze website: www.konutherm.com

Share This