fbpx Skip to main content

Ben jij een Project Engineer die van afwisselend werk houdt en ons team in ons nieuwe kantoor in Baarn wil komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Konutherm BV ontwerpt en levert specialistische warmteoverdrachtssystemen gebaseerd op thermische olie en/of water/glycol. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerp van hoogwaardige systemen die gericht zijn op het terugwinnen van warmte uit de uitlaatgassen van scheepsmotoren. Wij zijn bijzonder trots op onze gevarieerde en internationale klantenkring in zowel de procesindustrie als de maritieme sector. Ruim 50 jaar doen wij naar volle tevredenheid zaken met grote en kleine bedrijven in de petrochemische en voedingsmiddelenindustrie, rederijen, scheepswerven, offshore, olie- en gasbedrijven, ontwerp- en ingenieursbureaus. Hieronder bevinden zich vele internationals als Van Oord, ExxonMobil en Fokker, etc.

Wie ben jij?
Als Project Engineer ben je het aanspreekpunt gedurende een project en daarmee een zeer belangrijke schakel in het contact met onze klanten. Jij bent een engineer die in staat is om een compleet project in overleg met onze klant en onze leveranciers op de juiste wijze te plannen en binnen budget te leveren. Onze klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvoering van een project. Je komt te werken in een klein, technisch team en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende project werkzaamheden zoals ontwerp, inkoop, planning, oplevering en budgetbewaking.

Wat ga je doen?
Je kunt rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod. Onze projecten kunnen variëren  van een relatief standaard verwarmingssysteem in de buurt tot en met complexe offshore installaties aan de andere kant van de wereld. Je projectadministratie hou je bij via onze geautomatiseerde systemen.

Wat breng je mee?
• Een enthousiaste, leergierige, collegiale en verantwoordelijke instelling
• Je bent communicatief vaardig, kan goed organiseren, maakt duidelijke afspraken en komt die na.
• Een gedegen kennis van en interesse in (scheeps)werktuigbouw-, proces- en/of elektrotechniek op minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Ervaring met 3D tekenen is een pre.
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
• Bereidheid tot het je eigen maken van (soms complexe) warmte technische systemen
• Een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
• Zeer gevarieerde werkzaamheden en klantenkring
• Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een no-nonsense mentaliteit en een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team
• Een mobiele telefoon van de zaak
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en specialistische trainingen

Let op: vanaf 1 oktober verhuizen wij met ons kantoor van Nunspeet naar Baarn langs de A1!

Reageren
Ben jij nieuwsgierig naar deze uitdaging? Dan zien wij jouw CV + motivatie graag z.s.m. tegemoet. Je kunt deze mailen naar: Myriam van Boven, e-mail adres: mvanboven@konutherm.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 035-3034910 en/of bezoek onze website: www.konutherm.com

Share This