fbpx Skip to main content

Recent hebben wij een telefonische beveiliging in bedrijf gesteld op de thermische olieketel van een Nederlandse opdrachtgever die actief is in de civiele techniek (grond-, weg-, en waterbouw). Onze afnemer streeft naar optimale veiligheid en duurzaamheid in haar bedrijfsuitoefening. Om die reden investeert zij doorlopend in toepassingen die hieraan ondersteunend zijn.

Expertise in thermische verwarmingssystemen

Het bedrijf maakte gebruik van onze expertise op het gebied van thermische verwarmingssystemen om de kwaliteit, veiligheid en continuïteit van haar productieproces en opslag verder te optimaliseren. Wij ontwierpen en installeerden een nieuwe schakelkast voor de bediening van de thermische olieketel. Deze schakelkast is uitgerust met een alarmeringssysteem, dat een automatisch telefoonsignaal uitzendt zodra er wijzigingen optreden in de druk en/of de temperatuur in de verwarmingsketel.

Optimalisatie industriële warmteoverdracht

Heeft u ook interesse in een dergelijke toevoeging aan uw bestaande industriële verwarmingssysteem? Wij adviseren u graag op het gebied van uitbreiding, capaciteitsverhoging en/of optimalisatie. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste en vertrouwde adres voor periodieke inspectie, onderhoud of vervanging. Ons bedrijf is SCIOS en ISO9001 gecertificeerd en ontzorgt u met snelle service dankzij een eigen technische dienst en relevante expertise.

Neem  contact op met onze technische adviseurs

Bel met 0341-264283 of stuur ons een adviesaanvraag.

Share This