fbpx Skip to main content

Ben jij een Service Engineer die niet snel oververhit raakt en ons serviceteam wil komen versterken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Let op: vanaf 1 oktober verhuizen wij naar onze nieuwe centrale locatie aan de A1 in Baarn!

Wie zijn wij?
Konutherm BV ontwerpt en levert specialistische warmteoverdrachtssystemen gebaseerd op thermische olie en/of water/glycol. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerp van hoogwaardige systemen die gericht zijn op het terugwinnen van warmte uit de uitlaatgassen van scheepsmotoren. Wij zijn bijzonder trots op onze gevarieerde en internationale klantenkring in zowel de procesindustrie als de maritieme sector. Ruim 50 jaar doen wij naar volle tevredenheid zaken met grote en kleine bedrijven in de petrochemische en voedingsmiddelenindustrie, rederijen, scheepswerven, offshore, olie- en gasbedrijven, ontwerp- en ingenieursbureaus. Hieronder bevinden zich vele internationals als Van Oord, ExxonMobil en Fokker, etc.

Wie ben jij?
Als een van onze Service Engineers ben je een zeer belangrijke schakel in het contact met onze klanten. Jij bent een 100% betrouwbare specialist die in staat is om actief mee te denken en waar nodig snel te schakelen. Klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht, servicegerichtheid en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvoering. Je komt te werken in een klein service team en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals inspecties, inbedrijfstellingen, storingsanalyse, reparatie- en servicewerkzaamheden.

Wat ga je doen?
Je kunt rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod. Het ene moment verhelp je een storing op een binnenvaarttanker, het andere moment verricht je (periodiek) onderhoud bij een raffinaderij of voedingsmiddelenproducent. Maar je kan ook op weg zijn naar een inbedrijfstelling op een zeeschip aan de andere kant van de wereld. Uiteraard houd je van al jouw werkzaamheden een correcte en overzichtelijke administratie bij via onze geautomatiseerde systemen.

Wat breng je mee?
• Een enthousiaste, leergierige, collegiale, servicegerichte en flexibele instelling
• Een aanstekelijke ‘drive’ om het beste te halen uit elk klantcontact. Je bent communicatief vaardig, reageert alert op klantsignalen, maakt duidelijke afspraken en komt die na.
• Een gedegen kennis van en interesse in (scheeps)werktuigbouw-, proces- en/of elektrotechniek op minimaal MBO werk- en denkniveau. Ervaring in de maritieme wereld en/of met service- en onderhoudswerkzaamheden is een pre.
• Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
• Bereidheid tot (internationaal) reizen en buiten kantooruren bereikbaar te zijn
• Een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden
• Zeer gevarieerde werkzaamheden en klantenkring
• Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een no-nonsense mentaliteit en een collegiale werksfeer binnen een klein en professioneel team
• Een auto en mobiele telefoon van de zaak
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en specialistische trainingen

Reageren
Ben jij voldoende hittebestendig om deze uitdaging aan te gaan? Dan zien wij jouw CV + motivatie graag z.s.m. tegemoet. Je kunt deze mailen naar: Myriam van Boven, e-mail adres: mvanboven@konutherm.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 035-3034910 en/of bezoek onze website: www.konutherm.com

Share This