fbpx Skip to main content

Onze nieuwe website is live!

Deze week zag onze nieuwe website het spreekwoordelijke levenslicht. Het resultaat mag er zijn. En dat was voor ons bij Konutherm reden voor een klein feestje met bubbels en roze en blauwe geboorteflikken. Want of het een jongen of een meisje is, of genderneutraal, daar zijn de meningen nog over verdeeld. Maar vooralsnog vinden we een jongen het meest bij onze bedrijfsvoering passen. ?

Frisser, eigentijdser en gebruiksvriendelijker

De nieuwe website heeft een ander ‘look and feel’. Hij is frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker. Hij laat zien wie we zijn en geeft een goed beeld van de dienstverlening die we op dit moment wereldwijd kunnen leveren. Van maatwerkontwerp van uw nieuwe tot installatie en onderhoud van uw bestaande thermische olie of water glycol verwamingssysteem. Ongeacht van welk merk.

Tips en feedback zijn welkom

We zijn nu live, maar achter de schermen gaan we verder. Zo houden we onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Om die reden is hij ook voorzien van zogenoemde ‘social share buttons’. Wij nodigen u van harte uit om de informatie met uw netwerk te delen en stellen feedback op de website en/of onze dienstverlening bijzonder op prijs. Dat kan heel eenvoudig: stuur ons een bericht via het contactformulier.

Share This