fbpx Skip to main content

Het Serviceteam van Konutherm is begin dit jaar uitgebreid met twee nieuwe gezichten. Hoog tijd dus voor een kennismaking.

Even voorstellen

Op de foto ziet u het nieuwe Serviceteam van Konutherm. Van links naar rechts: Frank van Veldhuizen, Randy Verstoep en Peter Versteeg. Randy Verstoep is inmiddels alweer ruim vijf jaar werkzaam bij ons als Service Engineer. Nadat hij zijn Mbo Werktuigbouwkunde en 1 jaar Hbo had afgerond, is hij bij ons in dienst getreden. En dat bevalt hem tot nu toe prima. Randy: “Het werk is zeer afwisselend. Ik heb al heel wat verschillende serviceklussen verricht. Van het in bedrijf stellen en uitkoken van thermische olieketels tot het aansluiten van PLC-schakelkasten. In Nederland, maar ook in diverse uithoeken van de wereld. Elektrisch, mechanisch, heel allround.”

Peter Versteeg ging op zijn 18e aan de slag als Service Engineer. In de afgelopen vijf jaar was hij werkzaam in de internationale scheepvaart. Over de hele wereld hield hij zich bezig met servicewerkzaamheden aan de aandrijfsystemen van schepen. Daarnaast volgde hij meerdere interne vakopleidingen en was de laatste jaren voornamelijk actief als praktijkleraar. Samen met een aantal oud-collega’s zette hij hiervoor een academy op.

Frank van Veldhuizen startte op zijn 17e als bromfietstechnicus en volgde de opleiding Voertuigtechniek. Na 4,5 jaar koos hij voor een tijdelijke uitstap richting autodemontage, waarna hij aan de slag ging in de verkoop van bromfietsen. In de afgelopen 3,5 jaar was hij werkzaam als CNC pons/laser operator.

Aanstekelijk enthousiasme

Het team heeft veel zin om de handen flink uit de mouwen te steken. Randy vertelt over zijn eerste ervaringen met de nieuwe collega’s: “We vormen een mooie aanvulling op elkaar. Frank is jong, enthousiast en leergierig. Iemand die durft aan te pakken en overal op afstapt. Peter is wat ouder en denkt meer over de zaken na. Hij vraagt door en wil van te voren weten hoe het zit, zodat hij de risico’s goed kan inschatten en goed werk kan afleveren. En zelf breng ik natuurlijk ruim vijf jaar praktijkervaring mee. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ons enthousiasme als Serviceteam aanstekelijk werkt. En op positieve wijze gaat uitstralen op onze klanten. Want daar doen wij het allemaal voor!”

Meer weten?

Ontdek hier wat het Konutherm Serviceteam voor u kan betekenen.

Voldoen aan uw verplichtingen vanuit SCIOS scope 5?

Neem contact op met het Konutherm Serviceteam!

Share This