fbpx Skip to main content

Namibië. Niet echt een plek waar u onze service engineers standaard naartoe laat vliegen voor regulier onderhoud of een controle van uw Konutherm systeem. Maar soms is het de enige manier. Dan is het goed dat u als klant kunt vertrouwen op wereldwijde, betrouwbare en efficiënte service.

Goede voorbereiding
Bij Konutherm is uw thermische vloeistof systeem in goede handen. Voorafgaand aan het onderhoud stelt u zelf de staat van het systeem vast met behulp van een handige en overzichtelijke checklist. Deze lijst stuurt u naar onze serviceafdeling. Op die manier stelt u onze service engineers in staat om een goed beeld te vormen van de benodigde werkzaamheden en onderdelen tijdens hun bezoek. Met als grote voordeel voor u dat het serviceonderhoud aan uw systeem zo snel en efficiënt mogelijk kan verlopen. Daarmee bespaart u kostbare tijd en geld. En het werkt natuurlijk ook heel prettig. Voor beide partijen.

Probleemoplossing on the spot
Natuurlijk komen er tijdens zo’n bezoek wel eens onverwachte zaken om de hoek. In die gevallen staan onze service engineers ook hun mannetje en zijn zij in staat om ‘on the spot’ de beste oplossingen aan te dragen voor u als klant.

Wereldwijde service
Als het om service gaat, dan kennen we bij Konutherm eigenlijk geen grenzen! Onze service engineers zijn gecertificeerd en kunnen alle gespecialiseerde werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn voor het installeren, onderhouden en/of controleren van thermische olie en heet water (glycol) systemen. Ook de benodigde reserveonderdelen kunnen wij u eenvoudig en snel leveren vanuit ons eigen magazijn. Denkt u hierbij aan gas- en oliebranders, pompen, elektrische onderdelen, thermische olie, enzovoort. Bij storingen staan de monteurs dagelijks 24 uur tot uw beschikking. Als het nodig zijn, zijn zij daarom altijd snel bij u op locatie. Daarnaast kunt u ook prima bij hen terecht voor het uitvoeren van inspecties. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het vinden een passend antwoord op uw vragen.

Verspil geen onnodige tijd en geld. Neem nog vandaag contact met ons op!

 

 

Share This